Tidsbestilling (sådan foregår en konsultation)

Læge Flytlies Privatklinik har åbent for tilgang af nye patienter (og mindre ventetid end tidligere).
Der er ingen ventetid til c-vitamin og EDTA behandlinger. Ring 53827083 og aftal tid!
Vi har åbnet op for nogle få akut-tider, så ring til klinikken, hvis du ønsker en hurtig tid!
Tryk på “tidsbestilling” nederst på denne side. Du skal IKKE trykke på “log in” i venstre side af billedet – vælg blot en læge til højre i billedet.
I klinikken arbejder to læger – ægteparret Helene og Søren Flytlie. De er begge færdiguddannede læger som arbejder udfra orthomolekylære principper. Herudover har Helene god erfaring indenfor gigtsygdomme – hun har gennemført første år af speciallægeuddannelsen indenfor Reumatologi på Aarhus Sygehus. Hos Helene afsættes god tid til konsultationen (90 minutter), hvorimod tempoet hos Søren er noget hurtigere med en del information på kortere tid (60 minutter). Det kan være en fordel at invitere en pårørende med til konsultationen hos begge for at bedre “hukommelsen”. Ved efterfølgende spørgsmål, er man altid velkommen til at ringe til klinikken, men alle anbefalinger gives med på skrift.
En konsultation foregår således: Hvis du har en tid hos Søren, så vil en sygeplejerske tage relevante blodprøver inden konsultationen (mød gerne 15 min. før). Hos Helene afsættes ialt ca. 90 min. inkl. en halv time til blodanalyser. En oplysningsseddel skal udfyldes før konsultationen, så lægerne er velinformeret omkring den aktuelle problemstilling. Herved kan tiden prioriteres til anden del af konsultationen, hvor lægerne vil fremlægge deres råd og behandlingsforslag udfra den indledende samtale, oplysningssedlen samt blodprøveresultaterne.
Typisk totalpris for konsultation – se her.
Ved afbud med kort varsel, kan der opkræves afbestillings-gebyr.
Oplysningsskemaet (udfyld efter at du har bestilt tid) kan udfyldes her.
Du skal IKKE trykke på “log in” – vælg blot en læge til højre i billedet
m