Eksempel

For den mest optimale individuelle behandling, tages følgende blodprøver rutinemæssigt:
  1. Blodtype-test, for at udelukke de få ting i kosten, som kan provokere immunsystemet og dermed belaste sundheden – kr. 200.
  2. Syre-base-test, for at måle graden af forsuring/mineralmangel (stødpudekapacitet overfor syre inde i cellerne) – forsuring kan påvirke immunforsvaret, forårsage nattesved, ømme led/muskler, dårligt humør osv. – kr. 500.
  3. Oxidativt Stress, for at måle kroppens ældningsgrad. Højt oxidativt stress kan fx. oxidere kolesterol, og dermed disponere til åreforkalkning/blodpropper. – kr. 400.
  4. Antioxidativ kapacitet, for at kende niveauet af antioxidanter, som kroppen har til rådighed i kampen imod oxidativt stress. – kr. 400.
Sammen med konsultation til kr. 2.000 vil det ialt blive kr. 3.500. Det er som regel kun nødvendigt med én konsultation. Søren Flytlie bestræber sig på at komme hele vejen omkring din problemstilling ved en konsultation.
En konsultation består af to dele. Første del af konsultationen er indledende (og kort) og tager udgangspunkt i det oplysningsskema, som du skal udfylde på forhånd – udfyldes her. Tiden prioriteres til anden del af konsultationen (efter en pause på ca. 20 min.), hvor lægen vil fremlægge råd og behandlingsforslag udfra den indledende samtale og blodprøveresultaterne.
Det er ikke nødvendigt at logge ind ved tidsbestilling via nedenstående link:
m