Priser

Priser er gældende fra juni 2019

Vi tager imod dankort, visa og mastercard.

Priserne er i danske kroner og inklusiv moms. Priserne er gældende fra juni 2019.

For foredrag af Søren Flytlie “Lægens guide til naturlig sundhed” scroll ned til bunden.

– Læge konsultation v. Søren Flytlie (ca. 75 min. inkl. relevante blodprøver): 3300-3900,-

En tid til konsulation handler om dig og dine problemstillinger eksempelvis lavt stofskifte, kræft, åreforkalkning eller noget helt fjerde. Der skal som udgangspunkt være afholdt en konsultation, før man kan starte i intravenøs behandling. Opfølgende spørgsmål og justeringer tages løbende over telefon, mail, eller under opfølgende blodprøver. Konsultationen indeholder som standard følgende blodprøver – syrebase-test, oxidativt stress test, antioxidativ kapacitet test. Derudover kan der blive lavet blodtype-test samt stofskifteprøver.

– Dobbelt Konsultation (ca. 2,5 time. inkl. relevante blodprøver): Spar 1200,-

For 2 relatererede personer. Ægtefæller, forældre, børn og tætknyttede venner, mfl. Pris ialt: mellem 5400 og 6600,- (Alt afhængigt af blodprøver). Det er nødvendigt at ringe ind for tidsbestilling af denne slags konsultation.

– Opfølgende konsultation (uden blodprøver): 2000,-

Som udgangspunkt plejer én konsultation at være nok, men skulle der opstå tvivl eller kræver problemstillingen ekstra opmærksomhed, så er der mulighed for en opfølgende samtale. Sørg dog først for at følge alle vejledninger i minimum 3 mdr. og brug vores telefon eller mail til opklarende spørgsmål. Ønskes der blodprøver nævnes det i kommentarfeltet.

– Intravenøs C-vitamin behandling (alt afhængig af vægt): 1200-1550,-

Intravenøs højdosis c-vitamin til alle former for kræft behandling, forgiftning, infektion, inflammation mm. Behandlingen er vægtafhængig for at opnå den korrekte dosis, der gives mellem 50 gram og 100 gram ren c-vitamin. Der kan opnås 500 gange højere koncentration i blodet end ved normal optagelse gennem tarmsystemet. Der er mulighed for tilskud. Ved terminalerklæring fra det offentlige, gives der tilskud til behandling – læs mere under behandlinger. Behandlingen varer mellem 2-3 timer.

– Intravenøs C-vitamin og EDTA behandling (alt afhængig af vægt ): 1400-1650,-

I visse tilfælde er det gavnligt at lave en stærk kombinations behandling af C-vitamin og EDTA. Behandlingen varer ca. 3 timer.

– Intravenøs EDTA behandling: 1000,-

EDTA eller etylen-diamin-tetra-eddikesyre er et krystallinsk stof, som bruges til behandling af åreforkalkning og tungmetals påvirkning. Stoffet virker som chelator, og det bruges som natriumsalt til at binde metaller i kompleks form. Behandlingen varer ca. 3 timer.

– Tilkøb af gluthation til IV. behandling (pr. 1000 mg): 300,-

Gluthation er en kraftig antioxidant præcis som C-vitamin. Og denne kan med fordel kombineres med intravenøs c-vitamin behandling. Bruges eksempelvis til meget fremskreden cancer.

Blodtype-test: 200,-

Testen tages for at udelukke de få ting i kosten, som kan provokere immunsystemet og dermed belaste sundheden. Svar på dagen.

– Syre/base-test: 500,-

Testen tages for at måle graden af forsuring/mineralmangel (stødpudekapacitet overfor syre inde i cellerne) – forsuring kan påvirke immunforsvaret, forårsage nattesved, ømme led/muskler, dårligt humør osv. Svar på dagen.

– Oxidativt Stress: 400,-

Bruges til at måle kroppens ældningsgrad. Højt oxidativt stress kan fx. oxidere kolesterol, og dermed disponere til åreforkalkning/blodpropper. Svar på dagen.

Antioxidativ kapacitet: 400,-

Testen bruges til at kende niveauet af antioxidanter, som kroppen har til rådighed i kampen imod oxidativt stress. Svar på dagen.

– Stofskifteprøver: 400,-

Frit T3 og frit T4, som tages i klinikken. Svartid pr. mail ca. 12 dage. (Det er også muligt at få foretaget blodprøve på dit nærmeste sygehus, prisen er 700,- og svar indenfor 1-2 dage, giv os besked og vi bestiller den til dig)

– Andre blodprøver: Skriv for priser og muligheder.

Vi kan være behjælpelige med stortset alle salgs blodprøver, enten hos os eller på dit lokale sygehus. Skriv en mail med dine ønsker.

– Fuldblodsanalyse: 2500,-

Måling af tungmetaller (kviksølv, bly, kadmium) og mineraler. Prøven tages hos os og sendes til udlandet. Forvent svar tid på min. 14 dage.

– Fødevareintolerance: 3500,-

Blodprøvemåling af overfølsomhed overfor de 80 mest almindelige fødevarer. Forvent svar tid på min. 14 dage.


FOREDRAG MED SØREN FLYTLIE


“LÆGENS GUIDE TIL NATURLIG SUNDHED”

Læge Søren Flytlie holder foredrag med titlen “Lægens guide til NATURLIG sundhed”. Præsenteres på en frisk og enkel måde. En pragmatisk og bred tilgang til sundhed. Varighed ca. halvanden time inklusiv tid til spørgsmål.

Søren Flytlie er uddannet læge og udpræget perfektionist, ikke mindst hvad angår årsagsbehandling og sundhedsfremme for sine patienter. Søren Flytlie gør en dyd ud af at behandle sine patienter med naturlige midler, dvs. at syntetisk og receptpligtig medicin ikke er førstevalg.

Essensen i Søren Flytlie’s behandling er, at han ansér sine patienters udfordringer forskelligt. I hans optik er sygdom multifaktoriélt, og det er individuelt hvilke faktorer, der for den enkelte har størst betydning. Han mener, at når disse faktorer identifiseres, kan behandlingsstrategien skræddersyes og indsatsområderne vægtes. På trods af sin perfektionistiske tilgang vedkender Søren Flytlie sig, at han ikke kender hele sandheden omkring “optimal sundhed”, men det ændrer ikke på, at det altid er i den retning han stræber.

Foredraget kan indholde information om: Lavt stofskifte (frit T3), Kosttilskud, Blodtypekost, Oxidativt stress, Åreforkalkning, Kolesterol, Blodtrykket, Knogleskørhed, Tænder som årsag til sygdom, Syre/base-balancen.

Tag kontakt til os, og beskriv jeres ønsker, så vil Søren vende tilbage til jer.

Lægens guide til naturlig sundhed

Præsenteres på en frisk og enkel måde. En pragmatisk og bred tilgang til sundhed. Varighed ca. halvanden time inklusiv tid til spørgsmål.

Artikel om foredraget

Blandt andre har FDZ oplevet Søren Flytlie’s foredrag. Her er en artikel udarbejdet af FDZ efter foredrag i deres forening. Læs artiklen.

Næste foredrag

Hold øje med Facebook. Foreninger, firmaer eller lign., er velkommen til at kontakte os på admin@flytlie.com eller telefon: 53827083.