Samarbejdspartnere

Fra d. 13. september, indgår vi i et tæt samarbejde med en del andre behandlere.

Dette gør vi for at kunne tilbyde vores patienter den “fulde pakke”, således vi kan nå hele kroppen rundt. Når vi kommer på plads vil du finde en oversigt over behandlerne, samt links til deres hjemmeside.Vi glæder os til at kunne præsentere de forskellige behandlere. Siden opdateres løbende.

I hele huset arbejder vi tæt sammen og mødes til evalueringer samt strategi møder, hvor vi hjælper hinanden med at præcisere fokus og dygtiggøre os, så vi alle besidder bedst muligt overblik over kroppens mange funktioner. Vi har alle altid fokus på det hele menneske og anerkende at psyke og krop hænger sammen. Vi har alle vores specialer, men står vi overfor en udfordring der ikke kan løses, så kender vi forhåbentligvis en der kan.

OBS. Tidsbestilling sker via kontakt til de enkelte behandlere.

Kropsterapi:

Pia Y. Rosenberg, er triggerpunkt massør, stress terapeut uddannet og taget flere kurser i bla. organmassage.

https://centerforcareness.dk/?url=centerforcareness.dk&id=1267

– Karin Sulsbrück, er kranio-sakral terapeut, uddannet fysioterapeut og har et utal af kurser.

https://karin-kst.dk/

– Emiline Lind, har 30 års erfaring indenfor sunhedsvæsenet og har specialiseret sig i healingsmassage, zoneterapi og ansigts massage.

http://emilinelind.dk/

– Kris Andersen, arbejder bl.a. med blide Body-SDS teknikker, kranio sakral teknikker, vejrtrækningsøvelser for at hjælpe krop og sind med at komme i balance, og har især specialiseret sig indenfor tarmsystemet, meridianbanerne og psykosomatiske lidelse. Kontakt: 22 39 93 33, sirkterapi@gmail.com eller kontakt via facebook.


Kostvejledning:

– Gitte Møller er uddannet kostvejleder ved Lene Hansson, derudover er hun husets receptionist og rask meldt cancerpatient.

https://gittessundhed.dk/


– Anne Hall, er uddannet kliniks kostvejleder med udgangspunkt i functional medicine, derudover et utal af kurser bla. andet fra det Schweiziske privat hospital Paracelsus.

https://livibalance.com/


Heilpraktiker:

– Kirsten Hinz, er uddannet sygeplejerske og heilpraktiker og kan med avanceret elektromagnetisk udstyr analysere kroppen og give behandlingsforslag. Til info så foregår konsultationer på tysk eller engelsk.

https://www.nhp-hinz.de/home/

Tandlæger:

– Susanne Rames og klinikasssistent Ann Mariager har en biologisk medicinsk tilgang til tandlæge faget.

http://www.tandlaege-susanne-rames.dk/ – Obs. Ny hjemmeside er på vej. Hun er at finde på vores adresse.