Tidsbestilling

Sådan foregår et typisk forløb.

Da vi er en privat klinik, så arbejder vi en smule anderledes end du muligvis er vant til. Her er et overblik over et typisk forløb.

1. Du finder den information du skal bruge, eller tager kontakt til os for at finde ud af om vi kan hjælpe dig med din problemstilling.

2. Der bestilles tid til en læge konsultation, og der udfyldes et oplysningsskema. Blodprøver taget af det offentlige kan tilgås af lægen, ved samtykke. Medbring relevante journal udskrifter på print.

3. Før ankomst. Tag gerne en ven, eller ægtefælle med. Der er elevator og kørestols venlige forhold.

4. Ankomst til klinik. Der bliver taget specifikke blodprøver af en af vores søde sygeplejerske. Forventet tid i alt er ca. 2 timer.

5. Første del af konsultationen er et indledende interview som tager udgangspunkt i oplysningsskemaet.

6. Tiden prioriteres til anden del af konsultationen (efter en pause på ca. 15 min.), hvor Søren Flytlie vil fremlægge sine råd og behandlingsforslag udfra den indledende samtale, oplysningsskema og blodprøveresultaterne. Alle vejledninger gives med på skrift.

7. Der sættes igang, og du kan begynde at arbejde målrettet, mod et bedre liv. Bliver du anbefalet andre behandlere i huset kan man gå videre. Brug min. 3 måneder på at udføre alle anbefalingerne. Opstår der komplikationer eller andet under vejs tag kontakt til os.

8. Er der tale om et intravenøs behandlings forløb med EDTA, eller højdosis C-vitamin, så kan dette også sættes igang. Der vil være løbende vejledning af alt personel.

9. Blodprøver mm. tages løbende efter behov, du er selv ansvarlig for at booke tider.

Ønsker du at få hjælp til tidsbestilling, eller har du svær sygdom eller anden problemstilling som kræver vores opmærksomhed inden for kort tid, så ring på tlf. 53827083, så vil vi sørge for at du kan komme igang hurtigst muligt.

  • Vi har åbent for tilgang af nye patienter.
  • Tidsbestilling bruges kun til konsultation. Tryk tidsbestilling, tryk konsultation (log ikke ind), vælg tid, og udfyld oplysninger.
  • Udfyld oplysningsskema efter online eller telefonisk tidsbestilling.
  • Ønsker du at starte op på Intravenøs behandling så skal der foretages en konsultation først.
  • Tidsbestilling til intravenøsbehandling som EDTA og højdosis C-vitamin, samt blodprøver foretages via telefon.
Tidsbestilling
Oplysningsskema

Læge Søren Flytlie er færdiguddannet læge som arbejder udfra orthomolekylære principper, med fokus på det hele menneske
Det kan være en fordel at invitere en pårørende med til konsultationen for at bedre “hukommelsen”. Alle anbefalinger gives med på skrift.

Søren Flytlie, Læge